Om oss

Behöver du packa, skicka eller skydda en produkt? Då har du kommit rätt!

APak är ett av Sveriges äldsta och mest heltäckande emballage- och förpackningsföretag, med rötter 100 år tillbaka i tiden. Vi är ett familjeägt företag med omkring 60 medarbetare och du hittar oss på vårt huvudkontor i Mölndal strax utanför Göteborg, eller i Kjula, Eskilstuna. Vi tillhandahåller alla typer av förpackningar och emballage oavsett vilket material, vilken konstruktion eller kvalité som önskas. Vi erbjuder alltifrån de mest avancerade kundanpassade lösningarna till ett brett utbud av högkvalitativa standardprodukter och dessutom en välsorterad och modern webshop. Vi arbetar med alla tillgängliga produkter och material såsom exempelvis wellpapp, kartong, VCI, plast, stötdämpande och kombinationer av dessa.

”Frågan är inte om vi löser problemet utan hur vi löser det!”

För att klara detta har vi lärt oss att lyssna. Vi har lärt oss att samarbeta med våra uppdragsgivare och vi har lärt oss att framtiden är en fantastisk kraft- och inspirationskälla, inte minst när den kopplas ihop med ett sekel av erfarenhet, fackkunskap och innovationsförmåga. Detta är bara tre av alla de egenskaper som särskiljer aPak från de flesta.

Kärnvärden

Skydd

Vi skyddar inte bara våra kunders varor och produkter, utan även deras rykte, image och slutresultat.

Kunskap, innovation och engagemang

Vi använder vår kunskap och expertis för att utveckla innovativa lösningar på komplexa problem, samtidigt som vi hela tiden ökar våra kunders produktivitet, säkerhet och lönsamhet.

Helhet

Vi gör vårt allt för att vara den bästa helhetsleverantören av förpackning, logistik och utveckling som våra kunder kan hitta.

Certifiering

Vi är certifierade av Intertek och uppfyller således också deras höga kvalitetskrav, 14001 & 9001.

Vi köper el som är Bra Miljöval

Naturskyddsföreningens Bra Miljöval är världens tuffaste miljömärkning. Vi köper miljömärkt el för att göra skillnad. Ökad efterfrågan på el från förnybara energikällor resulterar i att efterfrågan på el från fossileldade anläggningar minskar.

Handla direkt från vår webbutik!

Klicka nedan så kommer du vidare till vår E-butik. Om du kom från E-butiken så har du den öppen i ett annat fönster och då kan du bara stänga detta fönster.

Nyhetsbrev

Registrera dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter, erbjudanden och spännande branschhändelser!  Vi kommer bara att skicka mail till dig när vi har något nytt att berätta och endast någon gång i månaden. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att klicka på en länk längst ner i varje nyhetsbrev.

Skicka anmälan