Lediga tjänster

Ibland söker vi nya medlemmar till vår växande aPak-familj och hittar du något i listan nedan innebär det att du har chansen att bli en av oss. Om du besitter färdigheterna och har hjärtat på rätt plats råder det ingen tvekan om att du ska ansöka. 

Innesäljare/Säljare/B2B

Vill du arbeta i en kundfokuserad roll och motiveras du av att skapa resultat? Har du erfarenhet av att arbeta mot kunder och vill du utvecklas inom försäljning? Vi söker dig till en tjänst som innesäljare till familjära aPak.

ARBETSUPPGIFTER

Som innesäljare arbetar du med försäljning av företagets produkter inom standardssortimentet. Du har en egen kundstock, där du kommer att ta över befintliga kunder samt arbeta för att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter. Du driver hela processen från prospektering till avslut och du får möjligheten att skapa ditt eget arbetssätt. Vidare har du både färdiga listor med kunder att kontakta samt att du gör prospektering på nya kunder. Som innesäljare arbetar du även med orderläggning samt tar du inkommande samtal, där intresserade kunder kontaktar dig för att få mer information inför en eventuell order. I dina kundsamtal har du även en rådgivande funktion där du gör en behovsanalys och tar fram en lämplig lösning tillsammans med din kund. I rollen har du ett nära samarbete med flertalet kollegor, däribland innesäljare, utesäljare samt personer på inköpsavdelningen. I säljorganisationen arbetar ni mot både individuella och gemensamma mål och ni tar stor hjälp av varandra i kundsamarbeten för att skapa synergier, en god kundupplevelse och ett önskat resultat. Här erbjuds du en varierad innesäljarroll, där du är delaktig i hela försäljningsprocessen, får stor frihet under ansvar och får arbeta med kompetenta kollegor. Vidare får du en gedigen introduktion och du blir en del av ett företag som satsar på sina anställda och som är under stark tillväxt.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet av en kundfokuserad roll, där du arbetat med kundkontakt över telefon
  • Du har en god dator- och systemvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska
  • Tidigare erfarenhet inom försäljning, relevant eftergymnasial utbildning och B-körkort ses som starkt meriterande

Vi tror att du som söker är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt eget arbete. Du har en fallenhet för att etablera kontakt med andra och att skapa förtroende och långsiktiga relationer. Du motiveras av att arbeta målfokuserat, där du har ett affärsintresse och en förståelse för affärsmässiga och finansiella principer.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Läs mer och ansök här: https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/innesaljare-saljare-b2b-till-apak-2046701/

Om du känner att aPak är ditt kall får du givetvis gärna skicka en spontanansökan till vår försäljningschef Anders Bohlin. Rätt personal växer inte på träd och om du tror att du är rätt för oss och vi för dig skickar du ditt CV till anders.bohlin@apak.se.